IAI wint drie contracten voor upgraden vliegtuigen in Zuid Korea

Avionic upgrade simulator. Foto IAI

Israel Aerospace Industries (IAI) Aviation Group gaat drie verschillende vliegtuigtypes van de Koreaanse luchtmacht upgraden. De contracten hebben een waarde van 50 miljoen dollar.

Het upgradeproces omvat het ombouwen van bestaande vliegtuigen en het upgraden van alle of een deel van de avionische systemen met nieuwe en geavanceerde apparatuur. Het resultaat is uiteindelijk een vliegtuig met geavanceerde prestaties dat in staat is om de uitdagingen van de moderne militaire of burgerluchtvaart aan te gaan.

IAI EVP en General Manager van de Aviation Group, Yosef Melamed zei: “De recente aanbestedingen in Zuid-Korea weerspiegelen het vertrouwen van de Koreaanse minister van Defensie in de Aviation Group van IAI. De Aviation Group wil zijn activiteiten in Zuid-Korea uitbreiden, zowel als leverancier en als klant. Onlangs hebben we de vleugels-assemblagelijn voor onze G280-zakenjet naar Zuid-Korea verplaatst. We verwachten meer samenwerkingen en meer overeenkomsten in de komende tijd.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)