Israëlisch bedrijf gaat Pernod Ricard Winemakers helpen bij het voorspellen van de oogst

Brancott Estate wijngaard. Foto met dank aan Pernod Ricard Winemakers / via ISRAEL21C

Pernod Ricard Winemakers, de premium wijndivisie van Pernod Ricard, het internationale wijn- sterke drank- en Champagne-bedrijf, zal zijn activiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland laten ondersteunen met slimme voorspellingen over druivenopbrengst, kwaliteit, oogsttijdstip en inkoopkostenvoorspelling van Trellis uit Tel Aviv.

“Terwijl we de wijnindustrie naar het digitale tijdperk blijven leiden, zijn we toegewijd om samen te werken met kunstmatige intelligentie-innovators die wereldwijde toeleveringsketens opnieuw vormgeven”, zegt Alex Kahl, die technologie optimaliseert voor Pernod Ricard Winemakers, tegen ISRAEL21C.

“We waren onder de indruk van de expertise van Trellis in de branche en het bewezen vermogen om over complexe bedrijfseenheden en meerdere geografische gebieden heen, alles te meten,” zei Kahl.

Sinds 2017 helpt Trellis producenten van voedingsmiddelen en dranken en hun leveranciers – in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa – om inefficiënties te identificeren.

Het AI-aangedreven platform van het food system intelligence-bedrijf integreert live gegevens uit de toeleveringsketen om de kwaliteit, opbrengst, oogsttijd en bijbehorende kosten nauwkeurig te voorspellen.

Brett McKinnon, chief operations officer bij Pernod Ricard Winemakers, zei dat hij verwacht dat Trellis “ons zal helpen onze inkoopkosten en algemene productiekosten aanzienlijk te verlagen, terwijl het ook zorgt voor een veel efficiëntere oogst.”

Ilay Englard, oprichter en CEO van Trellis, noemde de traditionele toeleveringsketens voor voedsel en dranken “gebroken en vluchtig”.

“We kijken ernaar uit om Pernod Ricard-wijnmakers te helpen bij het effectief omgaan met alle uitdagingen in de komende jaren – van grillige weersomstandigheden en natuurrampen als gevolg van klimaatverandering tot toenemende internationale handelsproblemen, voorschriften en tarieven – om hun marktleiderschap te behouden,” zei Englard.

Ga naar https://trellis.ai/platform voor meer informatie over hoe Trellis de toeleveringsketen transformeert voor de beste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven en voor volledige details

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)