Palestijnse ‘expert’: “Rabbijnen indoctrineren Joodse kinderen om Palestijnse kinderen te doden”

Hadden we enige tijd geleden een Palestijnse ‘expert’ die zei dat “Israëlische rabbijnen joodse kinderen leren niet-joden te doden”, is er nu een zogenaamde Palestijnse militaire expert, Wasef Erekat, die een stap verder gaat en zegt dat “Israëlische rabbijnen Joodse kinderen indoctrineren om Palestijnse kinderen te doden”, zo meldt Palestinian Media Watch.

Officiële PA TV “militaire expert” Wasef Erekat: “De Joden, de Israëlische rabbijnen, indoctrineren de Joodse kinderen:” Dood iedereen die niet Joods is. “Ze indoctrineren de Joodse kinderen: “Dood de Palestijnse kinderen.” [Officiële PA-tv, paspoort , 6 januari 2021]

Ironisch en tragisch genoeg is het de Palestijnse Autoriteit die Palestijnse kinderen leert Israëliërs aan te vallen.

Eerder deze maand vertelde Abbas Zaki, een hoge functionaris van Fatah, hoe trots hij was op de aanvallen door Palestijnse kinderen op Joden. Zaki vertelde enthousiast en goedkeurend een verhaal van een Palestijns kind die met een steen in zijn hand wachtte om “Joden af ​​te slachten”:

Fatah-lid van het Centraal Comité Abbas Zaki: “Ted Koppel (dwz een Amerikaanse journalist en nieuwslezer) kwam in 1987 een Palestijns negen- of tienjarig kind tegen dat op een vuilnisbelt stond en stenen vasthield, alsof hij zich aan het voorbereiden was . Koppel … vroeg hem: ‘Wat doe jij hier?’ Het kind antwoordde: ‘ Ik wacht op Joden .’ Koppel vroeg: ‘Waarom?’ Hij antwoordde: ‘Omdat ze mijn oom hebben vermoord. Ik wil ze afslachten . ‘ Koppel zei tegen hem: ‘Ga naar huis’, … Het kind antwoordde hem: ‘Ah, dus je bent een Jood. U bent een van hen, u komt uit Israël. ‘ Hij begon hem te achtervolgen en met stenen naar hem te gooien, en hij zong: ‘Palestina is ons land en de Israëliërs zijn onze honden. ‘ Hij rende hem achterna, en Koppel rende … Toen ontmoette de tv-ploeg een Joods kind gekleed in mooie kleren voor een gebouw met een pannendak, met andere woorden, iets speciaals, en hij had ook een schooltas… Koppel vroeg hem: ‘Waarom sta je hier?’ Hij antwoordde: ‘Ik wacht op mijn moeder … zodat ze me naar school zal brengen.’ … Koppel zei tegen hem: ‘Loop.’ Hij antwoordde hem: ‘De Arabieren zullen me ontvoeren.’ … Koppel zei:… de jonge Palestijnse generatie is vol vertrouwen en kracht, terwijl de jonge Israëlische generatie in een staat van leegte, angst en paniek verkeert. De Intifada moet met elke oplossing worden gestopt om een ​​toekomstige slachting van de Joden in het gebied te voorkomen ‘(PMW kon geen enkel verslag vinden van Koppel die een dergelijke verklaring aflegde of de bovengenoemde beelden ).

Kijk hoe ver het ging. Als een van onze kinderen iemand als Ted Koppel zoiets laat zeggen, is onze situatie goed. We zijn trots dat de jongeren de toekomst zijn.” [Facebook-pagina van Fatah-lid van het Centraal Comité Abbas Zaki, jan. 3, 2021]

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)