Voor het eerst zal Israel Aircraft Industries deelnemen aan een tentoonstelling in de Emiraten

De door IAI ontwikkelde G550 CAEW ( conformal Airborne Early Warning). Foto IAI

Een mooie ontwikkeling en als uitvloeisel van de Abraham Akkoorden zal Israel Aerospace Industries (IAI), voor de eerste keer officieel aanwezig zijn op de IDEX-tentoonstelling in Abu Dhabi, die zal plaatsvinden van 21 februari tot 25 februari.

IAI zal op de tentoonstelling een eigen stand hebben met visuele en interactieve displays en zal een breed scala aan systemen tentoonstellen met de nadruk op ruimtevaart systemen, burgerluchtvaart, vliegtuigen voor speciale missies en meer.

IAI benadrukt allesomvattende operationele oplossingen te bieden – systemen van systemen-, voor een breed scala aan toepassingen in de lucht, op zee, op het land, in de ruimte en in het cyberdomein.

Tijdens de tentoonstelling zal IAI zich richten op het promoten van communicatie en samenwerking met lokale overheidsinstanties, defensie, lokale industrieën en academische initiatieven, om de activiteiten van het bedrijf in de regio verder uit te breiden”, aldus Boaz Levy, IAI’s President en CEO.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)