Wereldwijd is er sprake van ‘warming-up’ voor de Marathon van Tel Aviv

Tel Aviv Marathon 2020. Foto Gemeente Tel AViv

Meer dan 20.000 hardlopers uit meer dan 30 landen zijn zich aan het voorbereiden op de Tel Aviv Samsung Marathon 2021, die op 19 februari in een digitaal formaat wereldwijd zal plaatsvinden.

Om de coronapandemie te overwinnen, zal de marathon grenzen doorbreken en hardloopliefhebbers niet alleen uit Israël, maar ook bijvoorbeeld uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Brazilië en Italië virtueel samenbrengen.

De slogan “All Running Together Separately” vormt de kern van het evenement en nodigt alle hardlopers uit – zowel amateurs als professionals – om uit te blinken en zich aan te sluiten bij duizenden andere deelnemers over de hele wereld om een lokale cursus te volgen die speciaal is ontworpen voor hem of haar via een speciale smartphone-app

Het evenement, een initiatief van de gemeente Tel Aviv-Yafo, omvat de volgende afstanden: marathon (42,195 km), halve marathon (21,1 km), 10 km. en 5 km. Deelnemers kunnen hun gekozen afstand lopen van 19 februari om 6 uur (IST) tot 25 februari om 21 uur (IST).

Lopers over de hele wereld worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan de Tel Aviv Samsung Marathon 2021-uitdaging – Feet Abroad, Heart In Tel Aviv – om kans te maken op gratis vluchten gesponsord door het Israëlische Ministerie van Toerisme en deelname aan de Tel Aviv Marathon 2022.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)