Wix gaat aanbod van restaurants online vergroten

Foto via Wix.<br />

Wix, het Israëlisch bedrijf dat kleine bedrijven helpt bij het bouwen van websites, heeft bekendgemaakt dat het de in Miami gevestigde leverancier van besteltechnologie SpeedETab overneemt. Daarmee verbetert Wix zijn aanbod voor restauranteigenaren.

SpeedETab, opgericht in 2013, is een leverancier van bestel- en betalingstechnologie voor de restaurantbranche en biedt gebruikers een end-to-end online en mobiele besteloplossing. SpeedETab werkt samen met meerdere providers in het netwerk van restaurants om de ervaring voor gasten te verbeteren en de omzetgroei voor restauranteigenaren te stimuleren. SpeedETab-medewerkers worden nu Wix-teamleden, zei Wix in de verklaring.

In de persverklaring zegt Wix verder dat in het afgelopen jaar het wereldwijde gebruikersbestand van Wix Restaurants aanzienlijk is gegroeid. De Wix Restaurants-branche is blijven evolueren om aan deze nieuwe en toenemende eisen te voldoen, aldus de verklaring.

De overname van SpeedETab stelt Wix Restaurants in staat om te integreren met een verscheidenheid aan kassasystemen waardoor eigenaren alle on- en offline bestellingen op één plek kunnen beheren. Bovendien kunnen bestellingen eenvoudig via meerdere kanalen op een uniforme manier afgehandeld worden. Inclusief bestellingen die via hun website komen. Ze kunnen rechtstreeks verbinding maken met online bezorgpartners, aldus de verklaring.

“Het is nu belangrijker dan ooit voor restauranteigenaren om hun diensten te optimaliseren met een sterke, betrouwbare online aanwezigheid”, aldus Ronny Elkayam, SVP Strategic Products bij Wix. “Wix Restaurants is al de toonaangevende branche-oplossing en nu zal ons gecombineerde platform een ​​hoogwaardig product leveren voor deze sector.”

Vorige maand zei Wix dat het een ‘fenomenaal jaar’ had, met een omzet die in 2020 met 30 procent is gestegen. Veel bedrijven gingen om te overleven online hun diensten of producten aanbieden.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)