Webinar ‘Het fascinerende vaccinatieprogramma van Israël’

JNF Nederland nodigt u uit vragen te stellen tijdens een webinar met professor Ron Balicer en Ronit Palache over Israël’s vaccinatieprogramma. De webinar kan woensdag 24 maart tussen 20.00 en 21.00 uur online bijgewoond worden.

Israël kwam dankzij haar snelle, efficiënte en grootschalige vaccinatieprogramma als eerste westers land uit de lockdown.

Maak op woensdag 24 maart kennis met professor Ran Balicer, adviseur van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en Chief Innovation Officer van Israëls grootste gezondheidsorganisatie Clalit. Hij deelt met ons zijn visie op hoe Israël zo snel kon vaccineren, welke uitdagingen dat met zich mee bracht en welke lessen geleerd zijn. Ook licht hij toe hoe de ‘data driven care’ in Israël werkt. Uiteraard kun je vragen stellen.

Meldt u aan via de website van het JNF en praat mee. De voertaal van de webinar is Engels.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)