Opnieuw gaan twee internationale winkels in Israël openen

Screenshot YouTube

Alsof er nog niet genoeg winkelketens in Israël zijn, komen in de 2e helft van dit jaar opnieuw twee internationals het retail landschap opvrolijken. & Other Stories en Flying Tiger uit Denemarken hebben aangekondigd winkels in Israël te zullen openen.

De een komt in de Malha Mall in Jeruzalem, de andere zal worden geopend in Azrieli Center in Tel Aviv.

In heel Europa heeft & Other Stories vestigingen die dameskleding, schoenen, tassen, accessoires en schoonheidsproducten aanbieden. De nadruk ligt op hoge kwaliteit voor een brede prijsklasse. H&M, het concern achter & Other Stories, startte in 2010 in Israël en heeft nu 21 winkels in het hele land, aldus Match Retail.

Fox Group gaat twee filialen van de Deense winkelketen Flying Tiger openen. Het van oorsprong Deense bedrijf heeft zo’n 950 winkels in Europa en Azië. Ze verkopen een scala aan huishoudelijke producten, accessoires en speelgoed.

Screenshot Flying Tiger.

Fox, met ruim 700 winkels in Israël, gaat de franchise formule ten minste vijf jaar in Israël exploiteren. De nieuwe winkels zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar openen. Er zijn nog geen locaties voor de winkels bekendgemaakt.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)