Pentagon: ´ijzersterke steun voor Israël´

Printscreen Twitter

Pentagon-chef Lloyd Austin heeft in een verklaring opnieuw laten weten dat Israël het legitieme recht heeft om zich te verdedigen tegen spervuur aan raketten die door Hamas op Israël af worden gevuurd. Austin sprak van ijzersterke steun.

Pentagon Press Secretary John Kirby gaf de volgende uitlezing:

“Minister van Defensie Lloyd Austin sprak vandaag met de Israëlische minister van Defensie Benny Gantz. Minister Austin sprak de ijzersterke steun van het ministerie uit voor het legitieme recht van Israël om zichzelf en zijn volk te verdedigen, en hij veroordeelde krachtig de lancering van raketten door Hamas en andere terroristische groeperingen die gericht waren op Israëlische burgers. Hij herhaalde het belang van alle betrokken partijen om maatregelen te nemen om de rust te herstellen.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)