CCTV-beelden tonen kabelbaanramp in Italië waarbij Israëlische familie omkwam

Nieuw vrijgegeven CCTV-beelden van de kabelbaanramp in Italië waarbij een Israëlisch gezin om het leven kwam, tonen het moment waarop de kabels braken en de gondel met dodelijke snelheid de berg afdaalde.

Veertien mensen, waaronder Amit Biran, 30, Tal Peleg-Biran, 26, hun 2-jarige zoon Tom, en overgrootouders Barbara en Yitzhak Cohen uit Tel Aviv, respectievelijk 71 en 81, kwamen bij het ongeval op 24 mei om het leven nadat een kabel op de kabelbaan was geknapt die weekendbezoekers naar de top van de Mottarone-berg in de regio Piemonte bracht.

<em>Op Tg3 een exclusief document van de cabine van de Mottarone-kabelbaan, voor de val, tot de verslagen van het onderzoek naar de ramp die het leven kostte aan 14 mensen. Deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.</em>

Alle vijf werden een paar dagen later in Israël begraven.

De vijfjarige Eitan Biran was de enige overlevende van het ongeluk.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)