Autodealer die Joden weerde moet logo’s Audi en Volkswagen verwijderen

Ludo Eyckmans, de Belgische autodealer uit Stabroek die recentelijk bekend maakte geen Joodse klanten meer te zullen ontvangen, krijgt nu ook het dwingende verzoek van de Volkswagen groep om meteen te stoppen met het gebruik van de logo’s van die bedrijven – naast een klacht wegens antisemitisme.

Het hoofdkantoor van Volkswagen in Duitsland verwerpt de schandalige gedrag van de Belgische autodealer in een reactie aan het Belgische Joods Actueel. De perswoordvoerder van het bedrijfzei tegen de redactie van Joods Actueel het volgende:

“Volkswagen Duitsland maar ook de Belgische importeur, d’Ieteren, hebben geen enkele zakelijke relatie met deze man. Ons bedrijf distantieert zich uitdrukkelijk van elke vorm van discriminatie op grond van etniciteit, nationaliteit, wereldbeschouwing, religie, geslacht,  leeftijd, politieke overtuiging of sociale afkomst”.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)