Radio!

Feujcity.net is een website bedoeld voor de Franstalige Joodse gemeenschap in Frankrijk, Belgie en Zwitserland. Er is van alles te vinden, van chatten tot dating, van foto’s tot radiostations. Leuk voor wie de Franse taal machtig is!

Uw redacteur ontdekte de website bij het zoeken naar een werkend web-adres voor Radio Judaica, het Belgische radiostation voor de Joodse gemeenschap. Die ontbreekt, helaas (wie weet waar Radio Judaica naartoe is verhuisd in cyberspace?), maar onder deze link vindt U wel een aantal andere, op internet te beluisteren Israëlische/Joodse radiostations die velen van onze lezers vermoedelijk (nog) niet kennen.

Jammer genoeg zijn ook in dit geval de Apple-Mac gebruikers weer de klos: niet alle ‘players’ voor internetradio werken op dat systeem.

Advertentie (4)