Allemensen, wat een wensen!

Na nu al weer ruim acht maanden als stichting op volle toeren gedraaid te hebben zal ik u eens verblijden met een bloemlezing van veel wat we hebben gehoord en ervaren.

Je moet wel stevig in je schoenen staan, heb ik gemerkt, om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn. Want vele partnerzoekenden vertonen zelfs tekenen van agressie en hun telefoontjes zijn vaak doorspekt met venijn en verwijten als het lang duurt voor we met een aanstaande partner op de proppen kunnen komen. Alsof wij er wat aan kunnen doen dat ?de ware? zich nog niet heeft gemeld!Dat maakt dat ik er soms wat moedeloos van word, kon ik ze maar bestellen, de perfect passende mannen en vrouwen!Ik krijg vaak ongevraagd hele goede tips, die ik overigens terzijde leg omdat ik alleen maar goed kan werken als ik een methode hanteer waar ik me prettig bij voel. En je kunt het uiteindelijk niet iedereen maar naar de zin maken.Desalniettemin, daar gaat ?ie dan:- ?Zeg, zou je het niet handig vinden om ook op zondag intake-gesprekken te doen, dan hoef ik er geen vrije dag voor te nemen??- ?Ik denk dat het beter is als je eerst de man belt voor je met mij gaat praten over een ontmoeting, als hij dan niet wil dan hoef je de vrouw niet te bellen, die kunnen zo slecht tegen teleurstelling mocht hij een ontmoeting niet zien zitten??- ?Ja, ik ben dan wel 57 jaar, maar ik zie er veel jonger uit dus wil ik een jongere partner. Zeg maar dat ik vijftig jaar ben?.?- ?Eigenlijk ken ik hem al van vroeger maar ik vind hem zo leuk, zou jij niet eens een goed woordje voor me willen doen??- ?Tja, het klinkt wel leuk, maar ik heb al een vriendin, ja, niets vasts hoor, maar wat denk je, toch maar een ?nieuwe? gaan ontmoeten? Je kan niet weten??- ?Mijn zoon wil graag een vrouw maar hij durft zelf niet te bellen. Hoe kunnen we dat het beste regelen??- Op het antwoordapparaat: ?Ik bel je vanavond wel, ik weet dat je dan niet werkt maar voor mij maak je toch wel een uitzondering zeker??- Op datzelfde antwoordapparaat: ?Je moet me terugbellen op zondagmorgen tussen 9 en 10 uur, niet later hoor, want dan heb ik bezoek??- ?Waarom hoor ik niets van jullie??Wij: ?Je hoort wat als we een leuke ontmoeting kunnen regelen. We houden de leuke partners heus niet voor je verborgen hoor!?- ?Waarom duurt het zo lang voor ik een partner heb??- ?Heb je wel mannen ingeschreven staan??- ?Heb je wel vrouwen ingeschreven staan??- ?Je mag me ook zomaar even bellen hoor, kunnen we lekker bijpraten??- ?Raar dat ik je e-mail in mijn ?verwijderd? box heb staan. Hoe komt dat??Beste mensen, bovenstaande is nog maar een beknopte weergave van wat we wekelijks te verduren krijgen en heus, we waarderen de goede adviezen en proberen de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden maar realiseer je dat we de tijd die we hieraan kwijt zijn niet kunnen gebruiken om partnervoorstellen uit te zoeken of nieuwe mensen te ontvangen.Het lijkt misschien onlogisch, al deze opmerkingen hierboven, maar we zijn zeker twee uur per ?Jinglesdag? kwijt aan het beantwoorden van deze vragen!Veel opmerkingen hebben ook een verwijtende en venijnige ondertoon. Alsof we er genoegen in scheppen om mensen onnodig lang alleen te laten zijn. Wij kunnen ze niet maken hoor, de ideale en zo gewenste partners! We hebben geen glazen bol waaruit we kunnen lezen wat de toekomst brengen zal of ?de ware? bij ons aan de voordeur belt. Het gaat om een levenspartner en niet om een nieuwe boekenkast!Wij gaan serieus om met onze clienten, als de clienten dat nou ook met ons eens zouden doen.We begrijpen het wel hoor, het ongeduld, maar nogmaals, in deze branche is geduld iets wat je echt moet hebben. Vaak zijn mensen al zo lang alleen, dan is het niet redelijk om te verwachten dat wij in een maand, een half jaar, een jaar of langer, er in slagen dat het geluk gevonden wordt.Wees een beetje aardig voor ons, dat maakt het werken een stuk aangenamer en heus, geloof me, het is voor ons ook veel leuker om geweldige matches te maken voor iedereen,

Advertentie (4)