Gein op het webbel

Moos ligt in het ziekenhuis. Zijn buurman naast hem vraagt: "Waarom lig je in het ziekenhuis?" Moos legt uit dat hij al een tijdje last heeft van zijn keel en dat zijn amandelen eruit moeten…

Moos ligt in het ziekenhuis. Zijn buurman naast hem vraagt: "Waarom lig je in het zikenhuis?" Moos legt uit dat hij al een tijdje last heeft van zijn keel en dat zijn amandelen eruit moeten."Goh, dat hebben ze bij mij gedaan toen ik dertien was, en ik heb toen een week niet kunnen spreken", zegt de man naast hem. Moos vraagt nu waarom hij in het ziekenhuis ligt en de man verteld dat hij graag joods wil worden en dat hij nu besneden wordt."Goh" zegt Moos "dat hebben ze bij mij gedaan toen ik 8 dagen oud was, en ik heb toen een jaar lang niet kunnen lopen".Carlo Marynissen stuurde ons deze mop.Heeft u ook een komisch verhaal of een goede witz, die niet alleen geestig maar ook leerzaam is, mail dan naar redactie@joods.nl.