Bnai B’rith helpt ook dit jaar weer!

Bnai Brith Loge Hilleel organiseert opnieuw een week vakantie voor een groep van 25 terreurslachtoffers uit Israël. Vijf van hen zijn afkomstig uit het Noorden van Israël. Zij zullen in de week van 10-17 september diverse bezienswaardigheden bezoeken door heel Nederland en logeren bij gastgezinnen.

Wij weten uit ervaring dat dit project een positief effect heeft op de toekomst van onze, vaak zwaar getraumatiseerde, gasten. Zij kunnen na een bezoek aan onze Loge vaak hun leven van voor de aanslag weer oppakken, iets wat daarvoor meestal moeilijk leek.

Lees op de website van Bnai Brith Loge Hilleel enkele verslagen van vrijwilligers over hun ervaringen tijdens het bezoek in 2004.

Om dit project te doen slagen hebben wij ieders hulp hard nodig!
Uw giften zijn van harte welkom op: Bnai Brith Loge Hilleel, ABN AMRO 41.21.52.509 te Amstelveen.
Namens alle gasten hartelijk dank!

Download HIER het kosteNoverzicht (tevens deelnameformulier) voor een week verblijf en activiteiten.