Etnix en Ejal Golan geven benefietconcert

Op zaterdag 11 november vindt op het Pepsi Stage in Amsterdam een benefietconcert plaats waarop de bekende Israëlische band Etnix en zanger Ejal Golan zullen optreden. De opbrengst gaat naar de Larger than Life Organization, die jonge kankerpatiëntjes door allerlei activiteiten hun zorgen even laat vergeten.

Larger the Life is een Israëlische organisatie van vrijwilligers die zich inzetten voor kinderen met kanker in Israël. De organisatie is opgericht in 1998 als initiatief van Zion Abitboul. Abitboul en alle andere vrijwilligers hebben kinderen die lijden aan deze ziekte. Door middel van activiteiten en vakanties proberen de vrijwilligers de pijn van de kinderen voor even te verzachten. Door naar dit benefietconcert te komen steunt u dit belangrijke initiatief èn heeft u een geweldige avond met deze topartiesten!

ETNIX en EJAL GOLAN

Datum: zaterdag 11 november 2006
Tijd: 21:00 (zaal open vanaf 19:00)
Plaats: Pepsi Stage, Arena Boulevard, Amsterdam
Prijs: 35,-/60,-

Tickets:

Mouwes, Kastelenstraat 261, Amsterdam (Buitenveldert)

06-52014300/06-52003876/06-50485510

www.mifgash.nl
info@mifgash.nl
yossi@sababa.nl

Advertentie (4)