New Years Eve Party 2006/2007

31 December 2006 is de kans om het nieuwe jaar op een geweldig manier te starten! In het vijfsterren Moevenpick hotel hartje Amsterdam, zal het feest van het jaar plaatsvinden! Andere jaren zal je het vliegtuig moeten pakken om bij het feest aanwezig te zijn, dit jaar lukt het al met de trein of fiets!!

Dit internationale nieuwjaarsfeest wordt georganiseerd door Amsterdam CHAI!
Met 600 joodse jongeren vanaf 18 jaar vanuit Europa, Australië en Israël kun jij de hele nacht doorfeesten op geweldige muziek verzorgd door een live band en DJ. Tickets kosten 45 euro en zijn inclusief een buffet in het hotel, voorafgaand aan het feest.

Voor tickets, klik hier

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij Broodje Meijer aan de Scheldestraat 45 in Amsterdam, tel. 020-6731313, en bij het JCC, Van der Boechorststraat 26, Amsterdam.

AMsterdam CHAI! is een nieuw initiatief om voor joodse studenten meer te organiseren in Amsterdam. De werkgroep, bestaande uit Tamar Berger, Chaim Blog, Shmuly Eisenmann en David Koekoek, is een onderdeel van de Stichting Mitswatenoe en heeft als doel om joodse jongeren in contact met elkaar te brengen.

Advertentie (4)