Een geslaagde match

Na gedegen onderhandelingen en zorgvuldige voorbereiding hebben Stichting Jingles, Jentl en Jewell, bureau’s voor partnerbemiddeling voor Joodse singles, singles met een Joodse achtergrond en homoseksuele Joodse singles, besloten om voortaan samen met JMW-Samenlevingsopbouw de organisatie van ondermeer de singlesdagen te doen.

Waarom deze stap? Lea Pagrach-van Coeverden, directeur van Stichting Jingles, Jentl en Jewell: “De moderne tijd waarin we leven zorgt er voor dat veel singles elkaar via internetdating kunnen ontmoeten. We signaleerden al langer een trend: de moderne Joodse single zoekt veel liever zelf een partner dan een zoekopdracht te geven aan een van de consulentes. We hebben allemaal met zeer veel inzet en liefde dit werk gedaan maar na ruim negen jaar persoonlijke bemiddeling is dating op een andere manier een logisch vervolg.”

Hans Vuijsje, directeur Joods Maatschappelijk Werk: “We vinden het belangrijk dat een succesvol initiatief, zoals je de relatiebureaus Jingles, Jentl en Jewell zeker kunt noemen, voortgezet kan worden. De vraag naar, en behoefte aan, Joodse partners groeit. Samen met een aantal van onze medewerkers en met de consulentes van Jingles, Jentl en Jewell zijn we uitgekomen op deze constructie. De zeer succesvolle singlesbijeenkomsten zullen in frequentie toenemen en de datingsite op www.stichtingjingles.nl blijft gratis toegankelijk voor iedereen die Joods is of een Joodse achtergrond heeft en serieus op zoek is naar een partner.”

De eerstvolgende Jingles Singlesbijeenkomst is op zondag 25 februari van 12 – 16 uur in Utrecht. Aanmelding vooraf is noodzakelijk: jingles@joodswelzijn.nl of info@stichtingjingles.nl. De singlesdagen zijn er voor iedereen die Joods is of een Joodse achtergrond heeft en single is. De kosten bedragen € 15 voor de hele middag, inbegrepen zijn de lunch en alle consumpties, (alles ORT).

Bezoek de website voor meer informatie over de datingsite.

Advertentie (4)