Kunstgala ten bate van Neve Michael

In het kinderdorp Nevé Michael in Israël worden kinderen opgevangen die onder traumatische omstandigheden alleen zijn komen te staan. Het dorp heeft dringend geld nodig. Door het kunstgala van Bnai Brith op 4 februari te bezoeken kunt u dit belangrijke project steunen.

Het dorp Neve Michael, 15 kilometer ten noorden van Netanya, vangt kinderen op, wiens ouders uit de ouderlijke macht zijn gezet. Sommige gevallen zijn relatief ‘simpel’, bijvoorbeeld in het geval van een drugsverslaafde moeder, maar er zijn ook kinderen die getuige waren van de moord op hun moeder door hun vader.

Het dorp heeft geld nodig voor basale zaken zoals bedden met matrassen, stoelen en tafels, gordijnen en dekens en geld voor minder dringende zaken, zoals tafellakens, boekenkasten en een wasmachine en droger.

Help de kinderen: kom naar het Kunst Gala 2007 en doneer geld via rekening 4121.52.509 ten name van Bnai Brith, Amsterdam en onder vermelding van ‘Neve Michael’.

Datum:

Zondag 4 februari 2007 van 18:00 tot 23:30

Locatie:

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
(Passenger Terminal Amsterdam)
Piet Heinkade 11
1019 BR Amsterdam
Tel. 020-5191200

Voor alle informatie over het kunstgala klik hier of bel Bernd Weijel op 020-6433146