Joodse Facebook CEO Mark Zuckerberg: ‘Religie is belangrijk’

Joodse Facebook CEO Mark Zuckerberg: 'Religie is belangrijk'Facebook oprichter en CEO Mark Zuckerberg heeft in een post op zijn Facebook profiel geschreven dat hij ooit grote vraagtekens had bij zijn Joodse opvoeding, maar inmiddels gelooft dat ‘religie heel belangrijk is’.

Het commentaar kwam nadat de social media guru zijn volgers “Merry Christmas and Happy Hanukkah” toewenste. Voorheen noemde Zuckerberg zichzelf atheist.

Een oplettende volger van Zuckerberg schreef’ “But aren’t you an atheist”, waarop Zuckerberg als antwoord gaf: “No. I was raised Jewish and then I went through a period where I questioned things, but now I believe religion is very important.

Zuckerberg’s vrouw, Priscilla Chan, is Boeddhistisch. Samen hebben ze een dochter Max.

Advertentie (4)