Californië: Imam roept op om Joden te vermoorden

Strand van Californie

VIDEO – De Amerikaanse staat Californië, op slechts 11 uur vliegen van Amsterdam, biedt tal van aantrekkelijke bezienswaardigheden in de vele bekende steden. Zoals Hollywood en Los Angeles. Beverly Hills niet te vergeten. De Golden Gate Bridge en de beruchte oud-gevangenis Alcatraz in San Francisco. En voor de natuurliefhebbers is er natuurlijk het prachtige Yosemite National Park. De beelden van de Amerikaanse serie Baywatch; wie is er niet mee opgegroeid. Toeristen komen er maar al te graag, niet in de laatste plaats vanwege de parelwitte zandstranden.

Vandaag zijn er echter schokkende beelden naar buiten gekomen uit Californië, een staat waar meer dan een miljoen Moslims en een miljoen Joden wonen.

Ditmaal niet van Pamela Anderson, maar van een ‘Amerikaanse’ imam. In vloeiend Engels, vergezeld met Arabische teksten uit o.a. de Hadith, bidt en roept de imam op tot het vermoorden van Joden.

De in Egypte geboren Ammar Sahin is imam voor de Islamic Center of Davis, in het noorden van Californië. Bekijk de video en deel dit artikel!

Bron: Memri

Advertentie (4)