Rapper “Anne Frank” biedt een soort van excuus aan

De Amsterdamse rapper Anne Frank heeft inmiddels haar artiesten naam veranderd in Anne. Dit als gevolg van de stormvloed aan reacties na het bekend worden van haar antisemitische tweets in combinatie met haar artiestennaam. Ook wij hebben daar gisteren uitgebreid aandacht aanbesteed.

Wat schets echter onze verbazing? Anne komt met een soort van excuus, nou ja ze zegt “sorry”. En zegt dat Anne Frank al sinds haar schooltijd een voorbeeld voor haar is geweest en dat ze het nooit negatief had bedoeld.

Ik noem dat hypocrisie ten top en wel vanwege het feit dat ze kort daarvoor nog een tweet de wereld ingooide met de tekst dat “Anne Frank aan tyfus is overleden en dus niet is vermoord” (zie hier boven).

Vanzelfsprekend doet ze nu zielig nu zij wordt aangevallen, en zelfs met de dood bedreigt, zegt ze. Op de vraag of ze daarvan aangifte gaat doen zegt ze dat ze daar nog over moet nadenken. Het zal dus allemaal wel meevallen.

Deze zich artiest noemende dame zou nooit ergens mogen optreden. Voor antisemieten is geen plaats.

https://www.instagram.com/p/BzL3oATI14N/?igshid=1318ervfehjn2

Advertentie (4)