EasyJet gaat drie hotels in Tel Aviv openen

Foto easyHotel

De hotelarm van EasyJet uit Engeland, easyHotel PLC, heeft aangekondigd drie hotels in Tel Aviv te gaan openen, meldt Globes.

De Groep heeft een 20-jarige exclusieve franchiseovereenkomst gesloten met Easymalon Ltd om de ontwikkeling van het merk in Tel Aviv te ondersteunen. Het bedrijf zegt dat de overeenkomst de ontwikkeling omvat van drie initiële hotels op toplocaties in de stad, in totaal 667 kamers. De hotels worden naar verwachting eind 2022 geopend.

Guy Parsons, CEO van easyHotel, zei: “Ik ben verheugd om verdere vooruitgang in onze strategie te melden, terwijl we ons netwerk van ‘superbudgethotels’ in het stadscentra blijven uitbreiden, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de internationale markten. Het bestuur is van mening dat de huidige economische onzekerheden aantrekkelijke investeringsmogelijkheden voor het merk zullen blijven bieden en we kijken ernaar uit om te zijner tijd verdere updates aan te kondigen. “

EasyHotel heeft 39 hotels met 3.672 kamers in 31 steden in 10 landen.

Advertentie (4)