Acht Israelische restaurants op de lijst van de ’50 beste restaurants ter wereld’

Machneyuda Jeruzalem. Screenshot YouTube

Toch mooi voor zo’n klein landje als Israel is. De nieuwste restaurant- en barlijst op de 50 beste Discovery- website ter wereld bevat zeven hotspots in Tel Aviv en één in Jeruzalem.

In de barcategorie voor Tel Aviv wordt Hotel B Berdichevsky’s Bellboy aanbevolen als een “leuke hotelbar” en zijn “schattige kleine zusje” Butler wordt een “chique geheime bar” genoemd. De beroemde Imperial Craft Cocktail Bar wordt geciteerd vanwege zijn “smaak” leuk. ”

Restaurant M25. Foto M25

In de restaurantcategorie Tel Aviv hebben twee Carmel Market- eetgelegenheden het voor elkaar gekregen: HaBasta , bekend om zijn kleine bordjes op de markt en M25 voor zijn op houtskool gegrilde prime-cuts.

De nieuwste restaurant- en barlijst op de 50 beste Discovery- website ter wereld bevat zeven hotspots in Tel Aviv en één in Jeruzalem.

Bellboy Tel Aviv. Foto C+Bellboy

In de barcategorie voor Tel Aviv wordt Hotel B Berdichevsky’s Bellboy aanbevolen als een “leuke hotelbar” en zijn “schattige kleine zusje” Butler wordt een “chique geheime bar” genoemd. De beroemde Imperial Craft Cocktail Bar wordt geciteerd vanwege zijn “smaak” leuk.

In de restaurantcategorie Tel Aviv hebben twee Carmel Market- eetgelegenheden het voor elkaar gekregen: HaBasta , bekend om zijn kleine bordjes op de markt en M25 voor zijn op houtskool gegrilde prime-cuts.

Ook wordt in de restaurantcategorie Pastel in het museumcomplex van Tel Aviv aanbevolen voor zijn “moderne meesterwerken in de brasserie” en Milgo & Milbar wordt geprezen om zijn “hippe visgerechten”. M&M won afgelopen augustus een World Luxury Restaurant Award .

Machneyuda- restaurant op de Machane Yehuda-markt in Jeruzalem heeft de 50 beste ontdekkingslijst ter wereld gemaakt voor zijn ‘heerlijke markt-verse borden”.

Advertentie (4)