Israir gaat vliegen tussen Haifa-Larnaca (Cyprus)

Foto Israir

Israir, de derde grootste luchtvaartmaatschappij van Israel, gaat rechtstreekse internationale vluchten aanbieden van Haifa naar de Cypriotische stad Larnaca. Vanaf 23 december zal Israir vier wekelijkse vluchten uitvoeren op de route: op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. De vluchten duren ongeveer 50 minuten. Israir voert veel binnenlandse vluchten uit naar de Israëlische badplaats Eilat.

Israir zal ATR-vliegtuigen met een capaciteit van 70 passagiers gebruiken voor de route. Retourprijzen op de Israir-website beginnen bij 75 euro, met een toeslag van 27 euro voor een koffer van maximaal 23 kilogram. Prijzen voor een pakket inclusief hotel beginnen bij 225 hotel.

Wat altijd aan te raden is wanneer u Israel bezoekt om even twee of drie dagen naar buurland Cyprus te vliegen. De lange wachtrijen op Ben Gurion Airport heeft dit kleine vliegveld niet.

Waar moeten passagiers rekening mee houden? De luchthaven van Haifa is veel kleiner dan de luchthaven Ben Gurion en zelfs kleiner dan de nu gesloten luchthaven Sde Dov in Tel Aviv. Parkeren op de luchthaven is gratis en de procedure voorafgaand aan de vlucht is snel, waardoor passagiers slechts één uur voor vertrek op de luchthaven hoeven aan te komen.

Nog voor de Pesach vakantie, die op 8 april 2020 begint, zullen er vanuit Haifa rechtstreekse vluchten naar het Cypriotische Paphos en het Griekse Rhodos worden uitgevoerd.

Advertentie (4)