Voor Poeriem verklede schoolkinderen op bezoek bij president Rivlin

Haim Zach (GPO)

Een tractor, een engel, een robot, inheemse Amerikanen, een coronavirus-reinigingsmiddel, een rubberen bal en andere behoorden tot de feestelijke en leuke kostuums die werden gedragen door de vierde klassers van de Henrietta Szold-school in Jeruzalem die Beit HaNasi, de ambstwoning van president Rivlin, bezochten

De kinderen brachten mishloach manot (Poeriem geschenken) geschenken mee voor president Reuven Rivlin. In navolging van de instructies van het ministerie van Volksgezondheid om geen handen te schudden, boden de kinderen aan om met de president ellebogen te botsen. ‘Een geweldig idee,’ zei de president en zorgde ervoor dat hij met elk kind botste die al opgewonden waren door het feit dat ze bij de president waren..

‘Maar niemand van jullie heeft zich verkleed als president? Misschien kwam een ​​van jullie als de Spreker van de Knesset? Of als partijleider, ‘vroeg de president aan de kinderen maar dat werd ontkennend beantwoord.

Ze lieten hem hun originele en creatieve kostuums zien en Yael, de lerares bedankte de president voor het welkom en wenste iedereen een gelukkige PPoeriem namens de school.

“Chag Purim Sameach – gelukkige Purim – voor alle Israëli’s,” antwoordde de president. “Niets houdt ons tegen om het te vieren en ervan te genieten.”

Advertentie (4)