Bezoek de Western Wall tunnels in 360* virtueel vanuit uw luie stoel

Western Wall tunnel. Screenshot YouTube

Nu het door het coronavirus niet mogelijk is de Western Wall tunnels onder de Oude Stad van Jeruzalem te bezoeken, heeft de Western Wall Foundation daar een oplossing voor gevonden, zoals uit onderstaand persbericht blijkt.

De Western Wall Heritage Foundation presenteert met trots The Western Wall Tunnels 360 LIVE in het comfort van uw eigen huis. De Western Wall Tunnels zijn speciaal voor u gefilmd met behulp van de modernste technologie waarmee u een volledige rondleiding door deze beroemde tunnels kunt maken zonder je huis te verlaten.

Ga met ons mee voor een geweldig uur met een ontroerende 3D-tour met uw eigen gids die u meeneemt naar verborgen ondergrondse schatten die de fascinerende geschiedenis van de Joodse natie in Jeruzalem overbrengen.

De tour is geschikt voor groepen of individuen. Het combineert filmfragmenten en unieke illustraties naast een “echte” driedimensionale tour. De rondleiding wordt geleid door onze gidsen en u kunt zelfs vragen stellen en persoonlijke antwoorden krijgen. Beschikbare talen zijn Engels en Hebreeuws.

Ga met ons mee voor een wandeling langs de hele route van de Western Wall tunnels en boek hier uw tour. Voor de prijs hoeft U het niet te laten, omgerekend € 11 per persoon.

Onderstaand alvast een voorproefje.