Israëlisch bedrijf biedt platform om werkloze web-ontwikkelaars te helpen

Foto Elementor

WordPress website- bouwplatform Elementor heeft een virtueel netwerk gelanceerd voor web-ontwikkelaars, site-eigenaren en ontwerpers om contact te maken met WordPress-experts, marketeers en ontwikkelaars. Velen zijn in de problemen gekomen vanwege de vele restricties omtrent het coronavirus.

Het in Israël gevestigde bedrijf zou oorspronkelijk in juni online gaan, maar heeft dit versneld in verband met de coronavirus pandemie.

Volgens CEO Yoni Luksenberg wordt de gemeenschap van ‘Elementors’ geconfronteerd met ongekende uitdagingen en onzekerheden. “We voelen ons op dit moment verplicht om ze te helpen.”

“De tech- en marketingsector krijgt mogelijk te maken met enorme ontslagen. In het bijzonder zijn freelancers en eigenaren van kleine bedrijven kwetsbaar. Met ons platform kan onze gemeenschap zich aanpassen aan de nieuwe realiteit. Niet alleen om te overleven, maar ook om te gedijen. ”

Luksenberg zegt dat Elementor Experts gratis beschikbaar is voor alle pro-planhouders voor de duur van de crisis,

Sinds de lancering in 2016 is Elementor’s open-source, drag-and-drop-platform gebruikt om meer dan 4,5 miljoen websites te bouwen in 152 markten over de hele wereld.

Advertentie (4)