Beleef Israël met Nederlandse gids virtueel en live vanuit uw luie stoel

Screenshot van een tour naar Meer van Tiberias. Foto Amazing Jerusalem

Voor al die tienduizenden Nederlanders die dit jaar van plan waren hun vakantie in Israël door te brengen en deze plannen in het (virus)water zagen vallen, is er een alternatief. Een aantal Nederlandse gidsen in Israël leiden u virtueel en live rond, zodat u toch kunt genieten van al het moois wat het land te bieden heeft.

Menno de Vries, zelf al jaren gids in Israël, kwam op dit idee doordat hij en zijn collega’s geen werk meer hebben, en het tot minstens begin 2021 zal duren voordat er sprake is van toerisme naar Israël.

Ze hebben daarvoor de website Amazing Jerusalem opgezet, waar u een keuze kunt maken uit verschillende tours door Israël.

Het mooie is dat u na afloop van de tour gelegenheid heeft vragen te stellen die dan meteen worden beantwoord.

Zo is er zondag 14 juni een tour door de oude stad van Jeruzalem met gids Michel Kahn die begint op 15:00 uur Nederlandse tijd.

Maandag 22 juni neemt Menno de Vries u mee op een tocht door Tel Aviv waarbij ook de geschiedenis van de sta aan bod komt. Deze tour begint om 21.00 uur Nederlandse tijd.

Verder zijn er een aantal tours mee te maken naar Masada, de Dode Zee de Nationale parken, eigenlijk teveel om op te noemen.

Het hele programma vindt u hier.

Advertentie (4)