Israëlische whisky in Nederland verkrijgbaar

Foto M & H

Goed nieuws voor whisky liefhebbers. Whisky van de in Tel Aviv gevestigde Milk & Honey distilleerderij is nu ook in Nederland te koop. Met het naderen van Rosh Hashana een perfecte gelegenheid deze (h)eerlijke whisky te proeven.

Al eerder hebben wij aandacht besteed aan het unieke feit dat Israël een heuse whisky destilleerderij heeft waar een uitstekende whisky vandaan komt.

Milk & Honey’s Classic Single Malt Whisky, geproduceerd in het mediterrane klimaat van Tel Aviv, is 100% koosjer en is gerijpt in de beste ex-bourbon en speciale STR-vaten van rode wijn, waardoor het een licht en evenwichtig karakter heeft met smaken van vanille en licht eikenhout, naast subtiele tonen van zwarte peper.

De Classic Single Malt van Milk & Honey heeft al onderscheidingen ontvangen in de branche zoals het winnen van de gouden medaille op de Frankfurt International Trophy 2020 en een dubbele gouden medaille op de “The Fifty Best” 2020.

Milk & Honey maakte ons er middels een persbericht op attent dat deze whisky nu ook in Nederland te koop is en wel bij https://www.dramtime.nl/Whisky-gebieden/Israel-Whisky

Maar U kunt ook naar Musselkanaal rijden om de winkel van Dramtime te bezoeken.

Dramtime.nl
Schoolstraat 48
9581GC
Musselkanaal

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!