Vanaf 6 september gaan de theaters in Israël weer open

Ter illustratie. Screenshot YouTube

Het gaat dan eindelijk gebeuren, weliswaar onder voorwaarden, en dan nog alleen in steden met een lage besmettingsgraad, maar de theaters, concerthallen en bioscopen gaan eindelijk weer open in Israël.

Grote bijeenkomsten, vooral in gesloten ruimtes, zijn sinds maart verboden, waardoor theaters, concertzalen en andere locaties gesloten zijn en artiesten, producenten en ondersteunend personeel zonder werk zitten. Kunstenaars en artiesten hebben geëist dat indoorevenementen worden toegestaan ​​om hun industrie te redden van de financiële ondergang.

Volgens het goedgekeurde plan kunnen locaties worden geopend in overeenstemming met de “Purple Tag” -richtlijnen van de overheid voor hygiënepraktijken en sociale afstanden, in plaatsen waar de besmettingsgraad laag is.

Theaters en zalen mogen tot 60% van hun capaciteit gebruiken, tot maximaal 1.000 personen. Maximaal 100 mensen mogen elke ingang van een locatie gebruiken. Binnen moet het publiek gezichtsmaskers dragen en sociale afstand bewaren.

Eerder in augustus werden openluchtevenementen goedgekeurd, maar ook met een beperkt aantal toehoorders, deelnemers verdeeld in capsules van maximaal 20 personen, naleving van sociale afstandsregels en het gebruik van mondkapjes.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)