De Week van de Italiaanse Gastronomie in Israël gaat online

Screenshot Italian Food Week FB pagina

De jaarlijkse Italian Cuisine Week in Israël is vanwege de coronavirus pandemie aangepast naar een uitsluitend online evenement.

De vijfde Week van de Italiaanse Gastronomie in Israël gaat online en vindt plaats van 23 tot 27 november, zo maakten de Italiaanse VVV in Israël (ENIT) en de Italiaanse ambassade in Israël bekend. Dit is gelijktijdig met andere Italiaanse gastronomie-weken die wereldwijd in tientallen landen worden gehouden.

Tijdens de Week van de Italiaanse Gastronomie zullen dit jaar kook- en bakworkshops worden gehouden gericht op Italiaanse favorieten zoals pizza, polenta, brood en wijn, maar er zal ook een workshop zijn voor kinderen gericht op Nutella.

Daarnaast organiseren ENIT en Alfa Romeo een oldtimer-roadtrip van Tel Aviv naar het noorden van Israël.

“ENIT in Israël is “verheugd om de vijfde Italiaanse week van de gastronomie in Israël aan te kondigen, die gelijktijdig in tientallen landen over de hele wereld zal plaatsvinden’ aldus het persbericht.

“In de tijdgeest zullen we dit jaar virtueel toonaangevende Italiaanse chef-koks ontvangen die de geuren en de aard van de Italiaanse keuken naar de keukens in heel Israël zullen brengen in een verscheidenheid aan kook-, bak-, wijn- en ijsworkshops.

Er staan workshops over streetfood uit heel Italië in de planning die live via Facebook worden uitgezonden vanuit plaatsen als Napels en Sicilië.

Enkele van de beste chef-koks van Italië zullen aan de week deelnemen, waaronder winnaars van prestigieuze kookprijzen, zoals de winnaar van 2019 van ‘s werelds beste pizza- chef Franco Pepe.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)