Israëlisch bedrijf komt met Trek Pilot om wandelervaringen optimaal te maken

Foto WishTrip

Het Israëlische hoofdkantoor van WishTrip kondigde de release aan van zijn nieuwe trek- en trail-begeleidingsplatform Trek Pilot, dat crowdsourcing gebruikt om interessante plaatsen van eerdere bezoekers samen te stellen om aanbevelingen te doen over routes die toekomstige wandelaars kunnen nemen.

Het nieuwe platform kan worden gebruikt om aanbevelingen te verzamelen over welke paden te nemen, of het kan worden gebruikt om meer informatie te krijgen over het pad dat een wandelaar op dat moment volgt, wat hen bijvoorbeeld in de richting van dat schilderachtige uitzicht zou kunnen wijzen buiten het pad, dat slechts enkelen ooit eerder hebben gevonden.

Over het algemeen zou het een actieve rol spelen bij het vormgeven van de reiservaring van een bezoeker, met gepersonaliseerde aanbevelingen die rechtstreeks naar de Trek Pilot-smartphone-applicatie worden geüpload zodat gebruikers hun reizen kunnen optimaliseren en registreren.

“Traditionele gps is ontworpen om gebruikers snel en efficiënt van punt ‘A’ naar punt ‘B’ te brengen. Hoewel dit de beste manier is om naar een bepaalde bestemming te reizen, houdt het geen rekening met de ervaring van de reis zelf,” zei WishTrip CEO Bezalel Lenzizky tegen de Jerusalem Post.

Voorbeeld van de Trek Pilot. Foto WishTrip

“We hebben Trek Pilot gebouwd, waardoor reizigers het vertrouwen krijgen om de locatie die ze bezoeken te verkennen en ermee bezig te zijn, zonder te verdwalen,” voegde hij eraan toe.

“Het stelt reisbestemmingen en attracties ook in staat een grotere rol te spelen bij het vormgeven van ervaring van hun bezoekers en bieden extra middelen.”

De crowdsourcing-software heeft al een Amerikaans octrooi verdiend. Het stelt wandelaars niet alleen in staat om een ​​vooraf geconfigureerde gekozen route te optimaliseren, het houdt ook bij wanneer de gebruiker klaar is, de weersomstandigheden, of het al dan niet donker wordt voordat de wandeling voorbij is, enzovoort.

Alle informatie die van de vorige reiziger is verzameld, wordt gebruikt om de wandelervaring van de volgende wandelaar te optimaliseren.

“De Trek Pilot-software die we de afgelopen twee en een half jaar hebben gemaakt, is de motor die WishTrip aandrijft,” concludeerde Lenzizky. “De gebruikersinterface is specifiek op maat gemaakt om bezoekers in staat te stellen een trektocht vrijelijk te verkennen, zonder de ervaring van de reis te onderbreken, zoals bij veel GPS-apps gebruikelijk is.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)