International Fellowship of Christians and Jews geeft 160 medische noodkits aan United Hatzalah

Foto United Hatzala

De International Fellowship of Christians and Jews (IFCJ) heeft 160 medische noodkits gegeven aan United Hatzalah Israël, die medische-en eerste hulpdiensten in het land verleend, volgens een persbericht van de organisatie.

Volgens Eli Beer, oprichter en president van United Hatzalah zal de donatie de vrijwilligers en United Hatzalah tijdens de coronacrisis helpen om snelle en gratis medische zorg te blijven bieden aan iedereen in Israël, ongeacht ras, religie of nationaliteit.

De IFCJ schonk ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals pakken, evenals communicatieapparatuur, voor gebruik door eerstehulpverleners.

Vrijwilliger EMT Yocheved Bienenstock vindt de apparatuur die hij van de fellowship heeft gekregen van onschatbare waarde. “Ik heb nu de medische uitrusting en persoonlijke beschermingsmiddelen die ik nodig heb om levens te redden en de verspreiding van het coronavirus te helpen bestrijden. Waar ik ook ga, ik neem deze apparatuur mee en gebruik het om anderen te helpen”.

Yael Eckstein, president en CEO van IFCJ vond het een grote eer om deze kits te kunnen leveren. “Wat jullie doen is zo zinvol, indrukwekkend en krachtig. Terwijl we allemaal werken om deze crisis te doorstaan, hebben jullie een van de belangrijkste banen in Israël”.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)