Noteer de datum 3e seizoen Shtisel op Netflix

Screenshot YouTube

Het is zover, alle fans van Shtisel kunnen zich opmaken voor het derde seizoen van de serie. Vanaf 25 maart zijn de negen afleveringen op Netflix te zien.

Het derde seizoen, dat in Israël tussen december 2020 en februari dit jaar werd uitgezonden, pikt het verhaal vier jaar na de gebeurtenissen van de laatste aflevering van het tweede seizoen weer op.

De opnames van deze derde serie begonnen net na de eerste lockdown in Israël.

De bekroonde serie, gemaakt en geschreven door Ori Elon en Yehonatan Indursky, geregisseerd door Alon Zingman, en geproduceerd door Dikla Barkai, draait om het leven van de ultraorthodoxe familie Shtisel in Jeruzalem. Gespeeld door Dov Glickman, Michael Aloni, Neta Riskin, Sasson Gabai, Zohar Strauss en Shira Haas.

“Dit seizoen werd mogelijk gemaakt dankzij de liefde en steun die we kregen van fans en kijkers over de hele wereld”, zei producer Dikla Barkai in een persbericht. “We zijn heel blij dat we de familie ‘Shtisel’ op tijd voor het Pesachfeest weer in de warme omhelzing van het wereldwijde publiek kunnen brengen”.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)