Shimon Peres in Nederland

Minister van Buitenlandse zaken van Israël, Shimon Peres, geeft morgen een gastcollege aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn visie op de toekomst van het Midden Oosten staat daarbij centraal.

De bijeenkomst begint om 16.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Na de welkomstwoorden van Luuk Versluis, president van Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR), en prof.dr.ir. J.H. van Bemmel, rector magnificus van de Erasmus Universiteit Rotterdam, volgt de introductie van de gastspreker. Minister Peres krijgt om 17.00 uur het woord.De organisatie van de lezing van minister Peres is in handen van de EFR, de faculteitsvereniging van de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam.Er zijn nog kaarten te reserveren op het volgende nummer 010-4081146. De kaarten kosten ? 2,-. De lezing vindt plaats in de Aula Erasmus Universiteit Rotterdam, Burg. Oudlaan 50 te Rotterdam-Kralingen.Vandaag kunt u in het NRC Handelsblad een uitgebreid vraaggesprek lezen met Shimon Peres.’Arafat heeft te weinig risico genomen’