“Klompen en Kamelen” 48 korte verhalen van Nederlanders en Vlamingen die in Israel wonen

Een bijzondere verhalenbundel uit Israël met ervaringen, anekdotes, avonturen en openbaringen van Nederlanders en Vlamingen in en over dit land. Klompen & Kamelen bevat bijdragen van dertig auteurs van alle generaties, geloofsovertuigingen en beroepsachtergronden en is samengesteld door Robert Barzelay,  Ya’akov Almor en Jim Hasenaar, Nederlanders die al langere tijd in Israel wonen.

Gevoelig, ingrijpend, ludiek, serieus, verrassend, komisch. De natuur, het weer, uitgaan, de wegen, gewoontes, geloof, geschiedenis, markten, verassingen, liefde, oorlog, terreur, diversiteit. Staaltjes van lef, openheid, confrontatie en vrijheid.

48 korte praktijk belevenissen, uit het hart gegrepen, geschreven door 30 auteurs. Verhalen die meer over Israël vertellen dan een reisbrochure, stuk in de krant, bericht op TV, Facebook relaas, Instagram foto, Twitter kreet of WhatsApp babbel. Dit boek is voor mensen die in Israël geïnteresseerd zijn of Israël bezoeken: toeristen, pelgrims, zakenlieden, journalisten, schrijvers, cineasten, fotograven, sportlieden, artiesten, studenten, docenten, academici, onderzoekers, medici, archeologen, mensen op familiebezoek of die emigratie naar Israël overwegen. En uiteraard voor de ruim 20.000 Nederlanders & Vlamingen die al lang of kort in Israël wonen, werken of gepensioneerd zijn.

Deze verhalenbundel is het resultaat van de belangeloze bijdragen van de schrijvers, redacteuren, grafisch ontwerpster, illustratrice en fotograaf met de financiële steun van onze sponsoren. De opzet is een ander, waar en realistisch beeld te geven over het leven in Israël, en uiteindelijk de opbrengst te doneren aan twee bijzondere goede doelen. Om de kosten laag te houden en de zo hoog mogelijke opbrengst te bereiken, hebben de initiatiefnemers de lange weg van idee tot boek in eigen hand gehouden. Alleen het drukken hebben ze uiteraard laten doen.21,00

De verhalenbundel Klompen Kamelen is hier te bestellen en kost slechts € 21.00. Bezorging in de EU en Israel is gratis.

De netto-opbrengsten worden gedoneerd aan twee bijzondere goede doelen: www.israaid.org en www.aleh.org

 

Advertentie (4)