“Gan Haslosha” Een paradijs op aarde (video)

Gan Haslasha, Screenshot you tube

Gan Hashlosha , ook bekend als de Sachne, is ongetwijfeld een van de mooiste plekken in Israël. Sommigen geloven dat Gan Hashlosha in Galilea aan de voet van de berg Gilboa, de echte locatie van de tuin van Eden is, en als je het eenmaal bezoekt, begrijp je misschien waarom. 

Het belangrijkste hoogtepunt van Gan Hashlosha zijn de prachtige zwembaden in de schaduw van weelderige palmbomen en omgeven door groene gazons. Het park heeft ook een archeologisch museum en toren en koepel en is populair bij bezoekers die een dag komen zwemmen en ontspannen of de geschiedenis verkennen en de schoonheid bewonderen die het te bieden heeft.

De zwembaden van Gan Hashlosha worden gevoed door een natuurlijke bron die het hele jaar door in het park water toevoert met een constante 28 graden celcius. De natuurlijke poelen zijn enigszins verbreed om het hele jaar door een populaire zwembestemming te creëren. De zwembaden stromen door het park via de Amal Stream, met watervallen en een natuurlijke jacuzzi. De zwembaden zelf trekken zwermen mensen die voor een dag van ontspanning komen te midden van het prachtige weelderige groen. Het is dit geweldige landschap dat ertoe leidde dat Time Magazine Gan Hashlosha noemde als een van de mooiste parken ter wereld!

Naast de schoonheid, is er in Gan Hashlosha ook een mediterraan archeologisch museum met een tentoonstelling van zeldzame Griekse gereedschappen die zijn gevonden in de nabijgelegen Bet Shean-vallei, evenals artefacten uit Egypte en Perzië, en een tentoonstelling over de Etrusken.

Gan Haslosha. Screenshot you tube

Gan Hashlosha is ook de locatie van Tel Amal, een van de toren- en stockade-nederzettingen die joodse pioniers in de jaren dertig vestigden. Tel Amal werd gebouwd in één nacht, op 10 december 1936, en is gerestaureerd zodat bezoekers nu de toren kunnen beklimmen en de kamers waarin de pioniers leefden kunnen verkennen.

Advertentie (4)