Palestijnse premier ziet de moeder van zes terroristen een rolmodel voor velen (Video)

PA premier Muhammad Shtayyeh met zijn arm rond terreur moeder Um Nasser Abu Hmeid

De moeder van 6 terroristen die Israëli’s hebben vermoord wordt door de Palestijnse leiding neergezet als rolmodel: Ze is “een schoolvoorbeeld van iemand met geduld en van haar doorzettingsvermogen en het oplossen van problemen, en is een symbool voor Palestijnse vrouwen”, althans dat zeggen de Palestijnse premier en de goeverneur van Ramallah.

Er is geen twijfel over dat leiders van de Palestijnse Autoriteit terroristen en moordenaars waarderen en hun uiterste best doen om hun steun voor hen te tonen: de PA betaalt hun gulle salarissen in de Israëlische gevangenis en daarna, verzekert hen van banen bij hun vrijlating en herbouwt zelfs hun huizen wanneer Israël die vernietigt als een afschrikmiddel om anderen te ontmoedigen om Israëliërs aan te vallen, aldus PMW.

De meest recente show van deze oneindige goedkeuring komt van de top van de PA – van de premier zelf – hij waardeert haar enorm, Um Nasser Abu Hmeid, die de moeder is van 6 terroristen die verantwoordelijk zijn voor ten minste 10 moorden.

In mei 2018 gooide een van zoons, Islam Abu Hmeid, een marmeren blok van het dak van het familiehuis van Abu Hmeid, waarbij de Israëlische stafsergeant Ronen Lyubarsky werd vermoord. Als reactie hierop heeft Israël, als onderdeel van afschrikwekkende beleid, het huis van de familie afgebroken. Onmiddellijk daarna verbond de PA zich ertoe het opnieuw op te bouwen.

Ondanks de financiële crisis waarin de PA zich bevind, vorderden de werkzaamheden en enkele weken geleden kondigden Palestijnse media aan dat de nieuwe structuur vorm kreeg .

Dit bracht PA PM Muhammad Shtayyeh ertoe om de moeder, Um Nasser, te bezoeken en haar te beloven dat de PA het huis van de familie helemaal zal opbouwen. Shtayyeh prees ook de terreurmoeder als rolmodel en noemde haar ‘een school voorbeeld voor geduld’, en “dat de Palestijnse samenleving van haar leert”:

“De premier zei: ‘Ik breng u de zegeningen van [PA] president Mahmoud Abbas over, en benadruk u dat we loyaal zullen blijven aan onze verplichtingen tegenover onze gevangenen en martelaren en hun families, en dit is de kern van onze prioriteiten. en zorgen en we zullen bouwen wat de bezetting vernietigde. ‘ Hij voegde eraan toe: ‘ Um Nasser is een school voor geduld en we leren doorzettingsvermogen en besluiten van haar, en Allah wil de dag komen dat we u bij u thuis in Jeruzalem zullen bezoeken .’ “
[Officieel PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida , 25 oktober 2019]

Premier Shtayyeh vereerde Abu Hmeid opnieuw tijdens een ceremonie op de Palestijnse Nationale Vrouwendag – dit keer samen met de PA-minister van Vrouwenzaken Amal Hamad. Op de onderstaande foto staan ​​Shtayyeh en Hamad aan weerszijden van terreurmoeder Abu Hmeid, terwijl minister Hamad haar linkerarm omhoog houdt en Abu Hmeid een “V” maakt voor de overwinning met haar vingers.

Um Nasser Abu Hmeid in het midden, tussen premier [Muhammad Shtayyeh] en minister van Vrouwenzaken [Amal Hamad] tijdens de ceremonie.

Palestinian Media Watch onthulde dat het PA-voorzitter Abbas zelf was die besloot PA-geld uit te geven voor de wederopbouw van het huis van Um Nasser de eerste keer dat het werd gesloopt, in plaats van de financiële crisis van de PA te verminderen. En inderdaad, de terreurmoeder is zich bewust van deze steun van bovenaf, omdat ze Abbas rechtstreeks bedankte toen ze werd geïnterviewd aan de officiële PA:

Dit is ons land en dit is ons huis. Zolang er een bezetting is, zullen we het weerstaan ​​en ons huis herbouwen. Stenen zijn niet dierbaarder dan de Martelaar-zonen.’ Ze bedankte [PA] president Mahmoud Abbas voor de wederopbouw van het afgebroken huis en het huren van huizen voor de gezinsleden op dat moment, en zei dat ‘de president onze situatie in de gaten houdt en ons en onze mensen niet in de steek zal laten .'[Officieel PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida , 25 oktober 2019]

Een andere trouwe aanhanger – gouverneur van Ramallah Laila Ghannam – verhoogde Um Hmeid tot “een symbool voor Palestijnse vrouwen” op Nationale Vrouwendag:

Ghannam: “De vrouwen van Ramallah en van het vaderland zijn de moeders van de martelaren; de moeders van de gevangenen -” de levende martelaren “; de vrouwelijke gevangenen – de vrouwen van ons allemaal; de vrouwelijke martelaren … We zullen beginnen met een zegen voor de vrouw die vijf keer voor de ruïnes van haar huis stond toen het werd gesloopt – Um Yusuf Abu Hmeid … en zij is de moeder van [Islam] Yusuf Abu Hmeid (dwz, terrorist, vermoord 1) en de moeder van alle jonge mensen aan wie we alle zegeningen sturen. Ze is echt een symbool voor Palestijnse vrouwen die hebben gestreden en hebben laten zien dat onze wil sterker is dan deze bezetting. ‘
[Officiële PA TV, Palestina vanochtend 26 oktober 2019]

Advertentie (4)