Voor Israëlische zakenreizigers is het hotelontbijt belangrijker dan de locatie

Ter illustratie

Het is algemeen bekend dat een uitgebreid ontbijt voor Israëli’s erg belangrijk is. Israëlische restaurants en coffeeshops zitten dan ook vaak vroeg in de ochtend vol met mensen die willen genieten van een uitgebreid ontbijt voordat de werkdag begint.

Het is daarom geen verrassing dat bij het boeken van een accommodatie voor een zakenreis, Israëlische zakenreizigers meer om het ontbijt geven dan om de locatie. Dit volgens een rapport dat zondag werd gepubliceerd door Arbitrip, een startup gespecialiseerd in zakenreizen uit Tel Aviv.

Volgens de gegevens van Arbitrip is het ontbijt van een hotel de allerbelangrijkste parameter voor Israëlische zakenreizigers. Het op een na belangrijkste criterium is het soort kamer, gevolgd door de locatie van het hotel.

Arbitrip beheert een platform waar bedrijven hotelkamers kunnen boeken voor hun werknemers. Het bedrijf maakt gebruik van machine learning-algoritmen om gebruikersvoorkeuren en boekingsvereisten te bestuderen en doorzoekt het web voor bijpassende accommodaties.

Advertentie (4)