Haifa en de Carmel berg en Acre of Akko, een stad waar Joden en Arabieren samen leven (video’s)

Haifa, gezien vanaf de Bahai tempel. Screenshot YouTube

Omdat het nu niet mogelijk om Israel te bezoeken plaatsen wij regelmatig video’s van plaatsen in Israël, zodat u toch, al is het helaas op afstand, kunt genieten van alles wat het land te bieden heeft..

Hier een video die u het moois laat zien van Haifa en het Carmel gebergte.

Aan de noordkust van de Middellandse Zee ligt de havenstad Acre (in het Hebreeuws bekend als Akko), die 1.000 jaar geleden ooit dienst deed als het laatste bolwerk van de Kruisvaarders in het Heilige Land.

Tegenwoordig trekt het niet alleen geschiedenisliefhebbers aan, maar velen die genieten van de culinaire scene van de oude stad, van traditionele handgemaakte hummus tot fusionkeuken uit het Midden-Oosten, de kleurrijke en levendige markt en de romantische plekjes van de oude stad.

Advertentie (4)