Luister naar de boodschap van Paus Franciscus I aan president Rivlin

Logo president van Israël. Foto GPO

Tijdens zijn terugvlucht vanuit Irak naar Italië, vloog het vliegtuig van Paus Franciscus I het Israëlische luchtruim binnen en kreeg de luchtverkeersleiding in Noord Israël een bijzonder verzoek van de piloot van het het vliegtuig van de Paus.

De piloot deelde mee dat hij een bericht van de Paus voor president Rivlin had. In het bericht dat de piloot namens de paus stuurde, zei hij:

“Aan Zijne Excellentie Reuven Rivlin, president van de staat Israël. Bij het binnengaan van het Israëlische luchtruim op mijn apostolische reis naar Irak, zend ik u en de mensen van de natie mijn hartelijke groeten. Biddend dat de almachtige God jullie allemaal zal zegenen met zijn gaven van harmonie en vrede. Franciscus Papa. “

Luister hier naar de boodschap van de Paus zoals opgenomen door de Israëlische luchtverkeersleiding.

De luchtverkeersleiding van de Israël Airports Authority in het Noorden van het land bedankte de piloot en beloofde de boodschap over te brengen aan de president, die diep ontroerd was door de vriendelijke woorden van de paus, met wie hij in nauw en warm contact staat.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!