IDF begint campagne voor het eren van reservisten

Ter illustratie. Foto IDF

De IDF heeft samen met 60 gemeenten een campagne gelanceerd om 250 reservisten te eren. De IDF hoopt het belang van de rol van deze soldaten in de nationale veiligheid in het voetlicht te brengen met de nadruk op gevechtseenheden.

De campagne omvat billboards, posters bij bushaltes, 2000 advertenties in lokale kranten, evenementen en videoschermen om 253 soldaten die hiervoor werden uitgekozen extra in het zonnetje te zetten.

De commandant van de reserve-eenheid van de IDF, brigadegeneraal Ari Singer zei bij de aankondiging “vandaag beginnen we aan een maand waarin we de reserve-soldaten erkennen. Deze soldaten zijn een van de belangrijkste troeven van Israël, een prachtig mozaïek van de verschillende delen van de Israëlische samenleving. Het doel van de campagne is om het werk van deze soldaten te erkennen en aan het publiek te laten zien, om het bewustzijn van hun werk en hun bijdrage aan de Israëlische samenleving te vergroten.”

“De belangrijke bijdrage van de reservetaak aan de veiligheid van Israël verdient erkenning en lof”, zei Haim Bibas, hoofd van de Federatie van Lokale Autoriteiten in Israël. “Deze soldaten verlaten hun dagelijkse leven om het land te dienen. Vandaag groeten we ze en danken we ze voor alles wat ze doen.”

De website van de IDF heeft ook een speciale ruimte voor dit evenement gemaakt, met de soldaten die erin worden erkend.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)