Koosjer recept: Skverer Tzviebel Kugel

Fotobewerking

Elke donderdag ontvangt u van ons een Koosjer recept. Op kosher.com vonden we het recept van Skverer Tzviebel Kugel. De bereidingstijd is 90 minuten.

Voor het maken van het deeg heeft u nodig:

  • 10 eieren
  • 9 kopjes bloem
  • 1 kopje (olijf) olie
  • 1 kopje water
  • 1 theelepel (Haddar) bakpoeder
  • 1 theelepel zout

Voor het maken van de vulling heeft u nodig:

  • 15 grote uien
  • zout en peper
  • olie om te sauteren

Hoe maakt u deze heerlijke Kugels?

U begint met het deeg. Combineer alle ingrediënten en kneed tot een gladde massa. Daarna snijdt u de uien in grove stukken en fruit deze in een ruime hoeveelheid olie tot ze goudbruin zijn. Tijd om de oven voor te verwarmen, zet de temperatuur op 375 graden.

Nu gaat u het deeg en de uien in 6 porties verdelen. Het deeg rolt u uit en daarna verdeelt u de uien over het deeg en bestrooit deze met peper en zout. U rolt het deeg in de jelly-rol style op en herhaalt dit met het resterende deeg. Plaats elke rol in een ronde ovenschaal en bestrijk de rollen met eigeel. In de oven plaatsen en 55 minuten bakken.

Bete’avon

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)