Nieuw koosjer recept: ‘reepjes rundvlees met aardappelpuree’

Foto Kossher.com

Het is donderdag dus zoals gebruikelijk een nieuw koosjer recept in samenwerking met Koscher.com, deze keer reepjes rundvlees met aardappelpuree.

Het recept is makkelijk te breiden en kan op iedere dag van het jaar worden gegeten. Zorg ervoor wat ingelegde uitjes erop te leggen om een ​​deel van de diepte van de smaak te verminderen.

Ingrediënten

1,5 kilo gesneden rundvlees

Zout

Zwarte peper

Ingrediënten voor de saus

1 kopje ketchup

2 teentjes gehakte knoflook

1/4 kopje donkerbruine suiker

3 eetlepels rode wijnazijn

2 theelepels gerookte paprika

1 theelepel uipoeder

1/2 theelepel zwarte peper

1/2 theelepel zout

Bereidingswijze

Combineer alle sausingrediënten in een kleine kom.

Kruid de runderborst aan beide kanten met peper en zout.

Braad het vlees in een pan zes minuten aan elke kant.

Verwijder het vlees en koel de pan af met een kopje water.

Doe het vlees terug in de pan met water en voeg er saus aan toe.

Als u vlees in een aparte schaal plaatst, plaats het borststuk dan in een ovenvaste schaal en bewaar water en saus.

Dek af en plaats gedurende zes uur in een oven van 100 * celcius of tot het borststuk zacht is en uit elkaar valt. Trek het daarna met twee vorken uit elkaar.

Advertentie (4)