‘Matzah-Crack’ – Een Pesach recept (met video) van Esty’s Kitchen

Screenshot YouTube

In de aanloop naar Pesach, dat op zaterdagavond 26 maart met de gebruikelijke Seder begint, heeft Chabad on Campus van Nederland – Chabad Amsterdam Zuid, in samenwerking met Esty’s kitchen een aantal video’s gemaakt met recepten van typische Pesach gerechten.

Pesach is een totaalpakket. Het gaat over de geur van kippensoep die je huis vult, de smaak van gefilte-visj en het aan je plaatselijke groentewinkel uitleggen waarom je echt mierikswortel nodig hebt. Gehost door drie geweldige vrouwen, produceerde Chabad on Campus zes kooklessen die onze studenten en jonge professionals in staat stelden om de unieke Pesach-sfeer voor te bereiden en te ervaren in het comfort van hun eigen huis.

En ook u, lezers van Joods.nl, kunt deze gerechten nu maken, doordat wij in samenwerking met Chabad on Campus, deze zes video’s hier zullen plaatsen.

In deze zesde van de in totaal zes video’s wordt uitgelegd hoe je Matzah-Crack maakt, een zout / zoet, knapperig en chocoladeachtige snack. De ingrediënten vind u onder de video.

Vierkante matze

225 gr boter / margarine

200 gr bruine suiker

Chocolade chips

Zeezout

Pesachpretzels (glutenvrij)

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)