OPAL van Israël Aircraft Industries zorgt voor gedecentraliseerd gevechtsbeheer

OPAL (Avionics Operation Layer) van IAI stelt lucht-, land- en zeestrijdkrachten in staat om een ​​zeer schaalbaar, robuust en real-time gedistribueerde netwerk op te zetten in de cloud.

OPAL stelt bemande en onbemande platforms in staat om realtime gegevens te delen en operationele inzichten te genereren om de effectiviteit en de veiligheid te bevorderen van de gezamenlijke missie.

OPAL dient als de infrastructuur voor netwerkconnectiviteit, gegevensuitwisseling en operationele acties. Door OPAL te gebruiken kunnen verschillende entiteiten een gemeenschappelijk bedrijfsbeeld creëren voor een verbeterd situationeel bewustzijn.

OPAL is een softwaregerichte, open architectuuroplossing die lage levenscycluskosten biedt met een eenvoudige introductie van nieuwe mogelijkheden. OPAL wordt geleverd in verschillende vormfactoren voor optimaal gebruik op verschillende platforms.

Met OPAL kunnen toekomstige upgrades en extra mogelijkheden worden toegevoegd zonder afhankelijk te zijn van de oorspronkelijke fabrikant van het platform, waardoor nieuwe software snel en goedkoop geleverd kan worden.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)