Nederland financiert Palestijns terrorisme

Screenshot video

Het wordt steeds duidelijker dat de Nederlandse regering zich bezighoudt met het betalen van salarissen van Palestijnse terroristen en daardoor mede schuldig is aan de moordaanslag op de 17-jarige Rina Shnerb.

Al eerder hebben wij op deze site aandacht besteed, samen met NGO Monitor, aan de geldstromen die vanuit Nederland in de vorm van zogenaamde subsidiegelden aan Palestijnse NGO’s die terecht komen bij Palestijnse terreurorganisaties.

Ook schreven wij eerder over de Palestijnse terrorist Samer Arbid, die werkzaam zou zijn voor de Addameer Prisoner Support and Human Rights Association, een Palestijnse NGO die juridische bijstand verleent aan Palestijnse terroristen in Israëlische gevangenissen.

Arbis zit momenteel in een Israëlische gevangenis in afwachting van zijn proces voor zijn betrokkenheid bij de moord op de 17-jarige Rina Shnerb, omdat hij leiding bleek te hebben gegeven aan de cel die verantwoordelijk is voor deze brute moord.

Ook schreven wij eerder hoe Nederlands belastinggeld uiteindelijk wordt gebruikt om Palestijnse terreurgroepen te subsidiëren.

In een eerder uitgezonden podcast had ik een interview met Olga Deutsch, vice-president van NGO Monitor, die onderzoek doet naar financiering van Palestijnse terreurorganisaties en hoe en door wie ze worden gefinancierd.

Zij was heel duidelijk: de Nederlandse regering wordt al sinds 2015 door NGO Monitor geïnformeerd met bewijsmateriaal over waar het Nederlands hulpgeld voor gebruikt wordt, maar dat wordt keer op keer door de Nederlandse regering afgedaan als “onvoldoende bewijs”.

Kennelijk baart het de Nederlandse regering, en in het bijzonder haar ambtenaren op Buitenlandse Zaken, geen zorgen dat Nederlands subsidiegeld bij Palestijnse terroristen terecht komt.

Vandaag verscheen er een video online van Honestreporting, waarin nogmaals de financiering door de Nederlandse regering van Palestijnse terreur aan de orde wordt gesteld en waarin ook word vastgesteld dat de Nederlandse regering zich schuldig maakt aan het financieren van Palestijns terrorisme.

Hoe lang moet dit nog doorgaan? Hoeveel onschuldige Israëliërs moeten nog worden opgeblazen voordat de Nederlandse regering stopt met het geven van geld naar terroristen?

Zitten er in de Tweede Kamer dan alleen politici die ja knikken op alles wat een minister beweert en verder geen vragen durven te stellen om te zorgen dat aan deze verspilling van Nederlands belastinggeld een einde komt?

Als dat zo is dan zijn al deze Tweede Kamerleden stuk voor stuk medeschuldig, omdat ze te laf zijn een vinger ernaar uit te steken om te zorgen dat dit stopt.

Wij roepen dan ook uw hulp in: verstuur dit artikel naar zoveel mogelijk politici, verstuur het naar de Tweede Kamer en naar de politieke partij van uw voorkeur.

Laat zoveel mogelijk politici dit onder ogen krijgen. Als blijkt dat de Nederlandse regering blijft doorgaan met betalingen aan terroristen, dan weet u wat u op 17 maart 2021 te doen staat.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)